Întreaga mizerie împrăștiată de către propaganda din subordinea lui Nemeș a culminat astăzi, 14 noiembrie 2014, când mai mulți membri ai PNL Sighet au difuzat pe FaceBOOK o informație potrivit căreia subsemnatul aș fi beneficiat de construcția unei case în mod gratuit de către liderul local al PSD, justificând astfel faptul că m-am implicat activ în campania electorală pentru prezidențiale.

Vreau să precizez din start că personal îl susțin pe Victor Ponta pentru funcția de Președinte al României pentru că am garanția unui viitor prim ministru capabil, în persoana lui Călin Popescu Tăriceanu. Tot respectul pentru candidatul Klaus Iohannis, însă nu am să-l votez pentru că, dacă va ajunge Președinte, prim-ministru va ajunge cineva din PD-L: Vasile Blaga, Roberta Anastase, Elena Udrea sau de ce nu... chiar Traian Băsescu. Și astfel vom intra din nou în nenorocirea economiei cu tăieri de salarii și pensii, creșteri de taxe etc. Dacă au făcut-o o dată cei din PD-L, o vor face din nou.

Nemaiștiind ce să spună pentru a mă discredita pe mine și portalul de știri Sighet 247, peneleii din Sighet au aruncat cu grave calomnii la adresa mea. Că aceste mizerii au fost spuse despre mine nu ar fi o problemă neapărat: îi cunosc destul de bine și știu la ce să mă aștept de la o gașcă de corupți, cu multiple dosare penale în Justiție. Grav este însă faptul că s-au deplasat la casa mea din Sighet și au fotografiat-o, postând imaginile cu ea pe FaceBOOK, eu nefiind o persoană publică, neavând nicio funcție de conducere în vreun partid sau instituție publică.

De fotografiatul casei s-au ocupat câțiva membri de partid sub directa coordonare a unor „personalități de vază”: Alexandru Oros (ajuns director la Spitalul municipal Sighet, fără niciun merit sau pregătire medicală, fiind doar prieten la cataramă cu TIR-istul) și Tămaș Sorin (ajuns director economic al Spitalului municipal Sighet, din patron de shaormerie). Mă gândesc la modul foarte serios să fac o plângere penală pe numele celor doi.

Deși nu este cazul, am să justific modul în care am dobândit casa în discuție: casa, sau cum au numit-o cei din PNL, „vila” este o construcție tipică pentru o casă de nivel mediu, în suprafață utilă de 140 mp. Casa am cumpărat-o gata ridicată și locuibilă (nu este construcție nouă, așa cum calomniau penaliștii sigheteni) în luna noiembrie 2013 cu suma de 25.000 euro de la o profesoară pensionară, mutată definitiv în Timișoara.

În luna septembrie 2013 am vândut un teren deținut în Sighet cu suma de 15.000 euro și am mai primit de la părinții mei suma de 15.000 euro, proveniți din vânzarea unei casei din Sighet, casă moștenită de la regretatul meu bunic.

Acum, dacă tot s-au scris aceste mizerii despre mine, aș întreba și eu următorul lucru: de ce nu zic nimic penaliștii din Sighet despre multiplele proprietăți deținute de către stăpânul lor, Ovidiu Nemeș: casă de locuit foarte mare și dotată ultramodern (inclusiv cu cramă în beci), despre cum și-a cumpărat acesta TIR-urile la firma la care, actualmente, soția dânsului este administrator (legat de acest subiect există un alt dosar în lucru la DNA)?

De ce nu ne spun penaliștii sigheteni a cui este herghelia din Sighet, despre casele domniilor lor, cumpărate peste noapte (fără a putea justifica modul de dobândire), cum cumnatul lui Nemeș a livrat meniul zilei pe blat cu Șuștic la firma Urbana în mod ilegal (după cum spune Curtea de conturi), despre salariile nesimțite pe care le iau aproape degeaba Alexandru Oros, Ioan Șuștic, Daniel Dragomir și mai toți cei care au distribuit această calomnie la adresa mea pe FaceBOOK?

Sau poate ne luminează slugile lui Nemeș cine a spart geamurile la sediul Sighet 247 - nu de alta, dar imaginile de pe camerele de luat vederi arată clar cine este autorul, se știe și cine l-a plătit să facă acest lucru. Acum doar Poliția mai trebuie să pună faptele cap la cap în acest caz.

Nu mă interesează cele scrise de către penaliști. Au scris și vor mai scrie. Vorba cuiva care m-a contactat astăzi: te uiți la cine scrie și îți dai seama că este o minciună.

Citește și

loading...