Vă reamintim că această campanie vine ca urmare a numărului mare de tineri care și-au pierdut viața prin electrocutare, urcând pe vagoanele trenurilor de dragul unui like pe facebook.

Astfel polițiștii de prevenire, împreună cu cei de la Biroul Transporturi Feroviare au stat de vorbă cu tinerii călători, informându-i cu privire la accidentele nefericite determinate de nerespectarea unor reguli și norme de conduită în incinta stațiilor de căi ferate, triaje și zonele adiacente.

Polițiștii le-au vorbit tinerilor și despre riscurile escaladării trenurilor care circulă pe rețeaua electrică, de dragul unui like, precum și cele care sunt provocate de neatenția survenită utilizării excesive a telefoanele mobile și căștilor.

Cu toate că întâlnirea polițiștilor cu tinerii a avut loc la o oră matinală, aceștia au manifestat interes și au ascultat sfaturile polițiștilor, rămâne doar să le și aplice.

Activitățile în cadrul campaniei vor continua în perioada următoare, aceasta derulându-se până la sfârșitul lunii ianuarie a anului 2021.

Și, având în vedere că anul școlar a început de puțin timp, polițiștii le urează elevilor multă sănătate, poftă de carte și cât mai puține ore on-line. Iar celor care fac naveta cu trenul, călătorii în siguranţă!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet