Redăm mai jos un comunicat de presă remis redacției de către reprezentanții Stațiunii de schi Bukovel - Snow Experience:

„În urma discuțiilor cu consulatul României la Cernăuți, cu Consulatul României la Slatina (Solotvino) și cu Ambasada României în Ucraina, am dedus că sunt înregistrate doar trei plângeri de abuz ale poliției.

Persoanele care au avut probleme (cu poliția sau în vamă - n.r.) sunt rugate să trimită în cel mai scurt timp declarațiile pe adresele de mail: cernauti@mae.ro (pentru traseul Siret - Bukovel) și solotvino@mae.ro (pentru traseul Sighet - Bukovel).

În C.C. (când scrieți mail-ul completați în rubrica Charbon Copy, prescurtată C.C. - n.r.) vă rugăm să adăugați BUKOVELINFO@GMAIL.COM. Doar în urma acestor plângeri vom putea stopa aceste probleme apărute”, declară pentru Sighet 247 reprezentanții stațiunii.

Recent, un turist din Cluj a fost prădat de către polițiștii ucrainieni de câteva sute de euro pentru a fi lăsat să părăsească Ucraina. Incidentul s-a petrecut în apropiere de PTF Solotvino, incident dezbătut pe larg în presa românească.

Se pare că, din cauză că în ultima vreme aceste incidente sunt tot mai numeroase, stațiunea Bukovel are de suferit, tot mai mulți turiști orientându-se spre alte stațiuni din alte țări, evitând să intre în Ucraina pentru a se feri de aceste abuzuri ale rutieriștilor ucrainieni.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și