Astfel, primarul, viceprimarul și consilierii locali vor putea să vină în fața publicului sighetean și să își prezinte Raportul de activitate, precizând cu exactitate activitățile derulate în calitate de ales local.

Campania de informare a sighetenilor, lansată de Sighet 247, vine ca urmare a numeroaselor nemulțumiri exprimate de către locuitorii urbei cu privire la activitățile aleșilor. Prin această campanie, aleșii locali vor putea demonstra sighetenilor că nu au ocupat posturile degeaba și că au făcut ceva pentru comunitate.

Astfel, fiecare ales ales local, este invitat să trimită Raportul de activitate detaliat pe ultimii patru ani la adresa de e-mail redactie@sighet247.ro. Raportul va fi trimis în format editabil (Word, OpenOffice etc.) până cel târziu la data de 30 iunie 2020.

Invitația este lansată către toți aleșii locali:

* Horia Vasile Scubli - primar (PSD)
* Beres Ildiko Ibolya - viceprimar și consilier local (UDMR)

* Ghenț Traian Dacian - consilier local (PSD)
* Godja Eugenia - consilier local (PSD)
* Iosif Beniamin - consilier local (PSD)
* Iuga Nicolae - consilier local (UNPR)
* Kerekeș Andrea - consilier local (UDMR)
* Mih Vasile - consilier local (PNL)
* Bodnar Vasile - consilier local (PNL), începând cu luna mai 2019
* Mandra Mariana - - consilier local (PNL), începând cu luna ianuarie 2020
* Mihali Gavrilă - consilier local (UNPR)
* Onița Ivașcu Maria Daniela - consilier local (PNL)
* Mateș Mara Dafina - consilier local (PSD), consilier local din cursul anului 2017
* Negrea Gabriel Vasile - consilier local (PSD)
* Pontoș Șerban Alin - consilier local (PSD)
* Rednic Petru - - consilier local (PSD)
* Tomșa Petru - - consilier local (PNL)
* Vîrsta Liliana Maria - - consilier local (PNL)
* Vlad Tudor - consilier local (independent)

De asemenea, sunt invitați să prezinte Raportul de activitate și consilierii locali care au părăsit între timp Consiliul local:

* Oros George Alexandru - fost consilier local (PNL), plecat în cursul anului 2020 în funcția de director al Spitalului județean de urgență „Constantin Opriș”, Baia Mare;
* Mihalca Ionuț - fost consilier local (PNL), plecat în luna mai 2019 în funcția de director la Serviciul de iluminat public din cadrul SPG Urbana;
* Moiș Stoica Petru - fost consilier local (PNL), plecat din CL în cursul anului 2020 prin schimbarea domiciliului într-o altă localitate;
* Moldovan Vasile - fost consilier local (PSD), plecat în cursul anului 2017 în funcția de prefect al județului Maramureș.

Începând cu data de 1 iulie 2020, Sighet 247 va publica zilnic Rapoartele de activitate primite de la fiecare ales local, începând cu Rapoartele primarului, viceprimarului și al consilierilor locali (în ordine alfabetică). Totodată, Sighet 247 va indica aleșii locali care nu au dorit să trimită „Darea de seamă” și să își prezinte activitatea în fața sighetenilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și