Sportiva legitimată la Clubul Sportiv Minaur Baia Mare a avut însă un ghinion teribil la antrenamente, lovind parapetul chiar la primul viraj de pe traseul de concurs. Din nefericire, automobilul de 300 de cai putere a suferit daune serioase, neputând fi reparat în timp util pentru ca Natalia să ia startul în calificările probei.

Natalia Iocsak a trecut însă repede peste dezamăgirea provocată de acest nefericit incident, datorită încurajărilor primite de la prieteni sau simpli pasionați ai sportului cu motor.

„Bine că nu s-a întâmplat ceva cu tine. Nu te descuraja. Succes pe mai departe!”, „Fruntea sus, zâmbetul pe buze și mergi mai departe!”, „Nu-i nimic Naty, așa înveți. Ești campioană, mergi mai departe”, „Important e că Naty e OK. Cine nu-i cunoaște progresul poate spune orice, oricum noi o considerăm campioană și va deveni din ce în ce mai bună!”, „Natalia fiarele se îndreaptă sau schimbă. Tu să fii sănătoasă, continuă treaba pentru că o faci bine. Baftă!”, sunt câteva dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a Nataliei Iocsak.

„Va mulțumesc frumos tuturor și pentru comentariile bune și pentru comentariile rele. Eu nu o să cedez pentru că este singurul sport pe care îl iubesc”, a răspuns Natalia

Natalia Iocsak este născută în data de 3 iulie 2003, în Satu Mare, are 1,67 m înălțime și 58 kg. Este elevă la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” din Baia Mare. După șase ani în care a participat în concursuri de Rally Sprint, Slalom Paralel, Rally Cross, Time-Attack și Viteză pe traseu montan, Natalia Iocsak a luat startul, pentru prima dată, în acest an în Campionatul Național de Drift.

A încheiat a doua etapă, desfășurată în Târgu Mureș (22-23 iunie), în top 8 la categoria Semi Pro, după ce în calificări terminase pe locul 5. La doar 16 ani, Natalia Iocsak este cea mai tânără participantă în ediția 2019 a CN de Drift.

În continuare, sportiva legitimată la CS Minaur va mai participa în acest an la etapele a IV-a și a V-a a Campionatului Național de Drift, care se vor desfășura în 10 august (Novaci, Transalpina) și 14 septembrie (București, Național Arena).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și