Sportiva legitimată la Clubul Sportiv Minaur Baia Mare a avut însă un ghinion teribil la antrenamente, lovind parapetul chiar la primul viraj de pe traseul de concurs. Din nefericire, automobilul de 300 de cai putere a suferit daune serioase, neputând fi reparat în timp util pentru ca Natalia să ia startul în calificările probei.

Natalia Iocsak a trecut însă repede peste dezamăgirea provocată de acest nefericit incident, datorită încurajărilor primite de la prieteni sau simpli pasionați ai sportului cu motor.

„Bine că nu s-a întâmplat ceva cu tine. Nu te descuraja. Succes pe mai departe!”, „Fruntea sus, zâmbetul pe buze și mergi mai departe!”, „Nu-i nimic Naty, așa înveți. Ești campioană, mergi mai departe”, „Important e că Naty e OK. Cine nu-i cunoaște progresul poate spune orice, oricum noi o considerăm campioană și va deveni din ce în ce mai bună!”, „Natalia fiarele se îndreaptă sau schimbă. Tu să fii sănătoasă, continuă treaba pentru că o faci bine. Baftă!”, sunt câteva dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a Nataliei Iocsak.

„Va mulțumesc frumos tuturor și pentru comentariile bune și pentru comentariile rele. Eu nu o să cedez pentru că este singurul sport pe care îl iubesc”, a răspuns Natalia

Natalia Iocsak este născută în data de 3 iulie 2003, în Satu Mare, are 1,67 m înălțime și 58 kg. Este elevă la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” din Baia Mare. După șase ani în care a participat în concursuri de Rally Sprint, Slalom Paralel, Rally Cross, Time-Attack și Viteză pe traseu montan, Natalia Iocsak a luat startul, pentru prima dată, în acest an în Campionatul Național de Drift.

A încheiat a doua etapă, desfășurată în Târgu Mureș (22-23 iunie), în top 8 la categoria Semi Pro, după ce în calificări terminase pe locul 5. La doar 16 ani, Natalia Iocsak este cea mai tânără participantă în ediția 2019 a CN de Drift.

În continuare, sportiva legitimată la CS Minaur va mai participa în acest an la etapele a IV-a și a V-a a Campionatului Național de Drift, care se vor desfășura în 10 august (Novaci, Transalpina) și 14 septembrie (București, Național Arena).

Citește și

loading...