De exemplu, în Maramureș sunt probleme în ceea ce privește finalizarea lucrărilor pe DN 18, Baia Mare-Sighet-Borșa-Iacobeni și a celor de pe DN 18B Baia Mare – Târgu Lăpuș. În primul caz, lucrările trebuiau să fie finalizate încă din 2015. Pentru tronsonul Baia Mare - Târgu Lăpuș termenul de finalizare a era decembrie 2018.

„Îi invit pe maramureșeni să meargă să vadă indolența cu care este tratată investiția pe DN 18B, un drum extrem de circulat. Am comunicat ministrului că voi monitoriza îndeaproape ceea ce se întâmplă, pentru că mi se pare ridicol ca singurul lucru pe care îl poți face complet să fie un set de poze. În iunie au reînceput lucrările. Doar pentru câteva zile, după care au fost retrase utilajele. Îi atrag atenția ministrului că reabilitarea dumului ar fi trebuit să dureze 6 luni. Am depăși anul, iar lucrarea nu este realizată nici măcar în procent de 30%. Fac apel către ministrul Cuc să aloce banii din rectificare pentru lucrare și să retrimită utilajele pentru a finaliza lucrarea în acest an”, a declarat deputatul Duruș.

În 10 aprilie a.c., deputatul de Maramureș, Vlad Emanuel Duruș, a făcut o interpelare către ministrul transporturilor, prin care a atras atenția că de peste 6 luni reabilitarea DN 18B a fost suspendată. Ministerul a răspuns după 76 de zile (în 27 iunie a.c.) că lucrările se vor relua în mai!!! Mai mult, ministrul a prognozat că în august lucrarea va fi predată la cheie. Nicio șansă!


Biroul comunicare, cabinet parlamentar Vlad Emanuel Duruș

Campioni la poze și lucrări abandonate - Deputatul Duruș cere reluarea lucrărilor pe DN 18B

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet