La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza locuinţei Câmpulung la Tisa. Activităţile au vizat un tânăr de 28 ani, din localitate, bănuit că deţine ilegal o armă neletală pe care o păstrează la domiciliu sau în autoturismul personal.

În urma percheziţiei, poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor un pistol neletal fabricat în Germania, două cutii cu alice metalice, 18 butelii cu gaz aferente pistolului şi aproape 200 petarde de diferite mărci şi dimensiuni.

La activitate au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale şi cei din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi efectuarea fără drept de orice operaţiuni cu articole pirotehnice. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet