TRANSILVANIA

Până miercuri, 15 ianuarie, temperaturile maxime cresc cu 3...4 grade, apoi scad puţtin, pentru ca la sfârşitul acestei săptămâni şi la începutul săptămânii viitoare să se atingă din nou medii de 6...7 grade. În intervalul 22 ianuarie – 26 ianuarie regimul termic va fi în scădere, cu aproximativ 4 grade, dar maximele rămân totuşi uşor mai ridicate decât mediile climatologice specifice acestei date. Mediile valorilor minime de temperatură vor fi negative în majoritatea zilelor, iar cel mai frig va fi la începutul şi la sfârşitul intervalului, când în depresiuni izolat va fi ger.

Probabilitatea de precipitaţii va fi mai ridicată în zilele de 15 si 16 ianuarie, apoi după data de 19 ianuarie. Precipitaţiile vor fi slabe, ploi în prima săptămână, apoi mixte.

MARAMUREŞ

În intervalul 13 - 21 ianuarie, temperatura aerului va avea oscilaţii spre valori tot mai ridicate şi se va ajunge la medii ale maximelor de 7...8 grade. De marţi, 21 ianuarie, tendinţa vremii este de răcire şi revenire la temperaturi în medie de 2...3 grade. Cele mai reci nopţi vor fi în intervalul 13 – 15 ianuarie şi 23 - 26 ianuarie, când minimele vor coborî frecvent sub 0 grade.

Cele mai mari şanse de precipitaţii vor fi la mijlocul primei săptămâni (ploi) şi după data de 18 ianuarie (mixte).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet