Albumul ei a ajuns pe locul întâi în topul clasamentului Billboard 200, unde a rămas 11 săptămâni. Acesta cuprinde single-uri care au făcut-o pe Mariah Carey vedetă şi în alte ţări. Albumul ei a câştigat Premiile Grammy (1990) pentru Cea mai bună artistă şi Cea mai bună solistă vocală cu primul single, "Vision of Love" (1990), potrivit site-ului https://www.biography.com.

În 1991, a lansat al doilea album, "Emotions", iar single-urile "Can’t Let Go" şi "Make It Happen" au ajuns în top 5. A urmat apoi "MTV Unplugged EP" din 1992, care cuprindea şi piesa inspirată din repertoriul Jackson 5 - "I’ll Be There". Prima apariţie live a fost la show-ul TV MTV Unplugged din 1992. Pe lângă versiunile unplugged ale cântecelor sale, ea a interpretat şi "I’ll Be There", precum şi "About a Girl". Duetul Michael Jackson - Mariah Carey a produs un single ce a ajuns pe locul întâi în Statele Unite şi a determinat-o să cânte în duet cu Keneth "Babyface" Edmonds, interpretând "Everytime I Close My Eyes" de pe albumul "Day 5".

Primul single bine vândut, care a ajuns în topul UK Singles Chart şi pe locul întâi, a fost "Without You", o piesă din repertoriul lui Harry Nilsson.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și