Inițial, crainicul de radio David Mueller a fost cel care a atacat-o în justiție luna trecută pe Taylor Swift, atribuind concedierea sa de la un post de radio specializat în muzică country acuzațiilor pe care cântăreața le-a formulat împotriva sa. Mueller le reproșa gărzilor de corp ale cântăreței că "l-au agresat verbal" pentru că ar fi atins-o nepotrivit pe Taylor Swift în 2013, în momentul în care au făcut o poză împreună înainte ca artista să urce pe scenă la un concert la Denver (Colorado).

Cântăreața l-a atacat la rândul ei în justiție pe crainic într-o plângere depusă miercuri la tribunalul din Denver, acuzându-l pe David Mueller că i-a băgat mână pe sub fustă și i-a atins părțile "intime". "Dra Swift a fost obligată să înceapă un concert de mai multe ore în fața unei mulțumi de 13.000 de fani în condițiile în care fusese pipăită", se arată în plângere.

Taylor Swift a cerut desfășurarea unui proces în fața unui complet de judecată și acordarea de despăgubiri. În caz de condamnare, ea a asigurat că va aloca întreaga sumă asociațiilor pentru protecția femeilor.

O astfel de condamnare "ar fi un exemplu pentru alte femei reticente să retrăiască în public acte umilitoare de acest tip", subliniază plângerea depusă de artistă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și