Susținut de către Adrian Cristian Secu, student la drept în București, Georgel Babiuc a contestat decizia la Tribunalul Sălaj și a avut câștig de cauză.

Conform şedinţei publice din 13 decembrie 2021, Tribunalul Sălaj “Admite contestaţia formulată de petentul Babiuc Georgel cu domiciliul în mun. Zalău, jud. Sălaj, în contradictoriu cu intimata Direcţia de Sănătate Publică Satu Mare (…) şi dispune anularea Deciziei de confirmare a carantinării nr. 1970388/09.12.2021 a D.S.P. Satu Mare.”

“Politiştii de frontieră după ce m-au întrebat de unde vin, bucuroşi nevoie mare, m-au anunţat că dacă vin din Italia, intru în carantină. Confom politiştilor de la PTF Petea, Italia (care are aproape 90% populaţia vaccinată) a fost introdusă într-o nouă listă a ţărilor cu risc epidemiologic ridicat (creată de CNSU), iar persoanele nevaccinate sau fără test la revenirea în România intră în carantină. I-am informat pe cei doi politişti că vin dintr-o zonă (Regiunea Emilia/Romagna, Imola) unde regiunea nu este nici în zonă galbenă şi nici în cea roşie, din contră din informaţiile oficiale zona din care am venit la data de 9.12.2021 nu prezenta nici un risc epidemiologic, iar zona era fără nici un fel de restricţii, aflându-se în aşa numita “area bianca”, adică zona albă”, a spus Georgel Babiuc pentrul Informatia-Zilei.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet