În perioada 20 – 21 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş au desfășurat activităţi pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul comerţului cu produse alimentare şi nealimentare.

La acţiune au participat, alături de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi specialiști din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Maramureş.

În cadrul acţiunilor, au fost verificate 27 societăţi comerciale, 10 persoane fizice şi au fost controlate cinci autovehicule care transportau diferite produse. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14 500 de lei.
De asemenea, poliţiştii au confiscat mai multe kg de carne, produse lactate, alimentare, articole de îmbrăcăminte, în valoare de aproximativ 2 500 de lei şi au ridicat în numerar suma de 837 de lei.

Şi în perioada următoare poliţiştii maramureşeni vor fi la datorie zilnic pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, asigurarea ordinii şi liniştii publice, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, patrimoniului acestora, precum şi pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și