Impactul a fost atat violent, incat trei dintre pasageri au murit pe loc. Dintre cei sase raniti, doi sunt in stare mai grava. Cu totii au fost transportati la spitale din Debretin.

Medicii romani tin legatura cu cei din Ungaria si daca se va decide ca ranitii pot fi transferati in tara, atunci vor fi trimise ambulante din Oradea, sa ii preia. Potrivit site-ului politiei maghiare, accidentul a avut loc in jurul orei 11 si exista semne ca soferul microbuzului ar fi adormit la volan.

Consulatul General al Romaniei la Gyula are in atentie accidentul produs in dimineata zilei de marti si a intreprins demersuri pe langa autoritatile locale in vederea obtinerii unor informatii suplimentare.

Potrivit informatiilor disponibile momentan, accidentul s-a soldat cu decesul a trei cetateni romani, precum si cu ranirea altor sase cetateni romani, care au fost transportati si internati la spitale din proximitate, precizeaza MAE. Se pare că șoferul a adormit la volan și a intrat în coliziune cu un autotren. Microbuzul cu români venea din Anglia. conform unor martori, șoferul ar fi condus din Anglia non-stop, fără să doarmă sau să se odihnească.

Una dintre victimele accidentului este o sigheteancă, Lăcrimoara D., care lucra ca asistent medical. Din păcate, aceasta a decedat în urma accidentului, lăsând în urmă copiii și familia îndurerată. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Citește și

loading...