S-a întâmplat la Secția 551 organizată la Școala Gimnazială nr. 112, din Sectorul 3.

Secția de votare a fost închisă pentru dezinfectarea suprafețelor.

Toate persoanele care ar fi trebuit să voteze în secția respectivă pot merge să voteze pe liste suplimentare la alte secții din oraș.

”La o secție de votare din București, procesul electoral a fost suspendat temporar după ce un membru al biroului electoral, reprezentant al unui partid politic, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Bărbatul făcuse testul ieri și a primit azi rezultatul”, se arată într-un comunicat emis de Biroul Electoral Central.

Peste 18 milioane de alegători sunt aşteptaţi la urne
La alegerile parlamentare 2020, care au loc astăzi, 6 decembrie, românii sunt chemați la urne să-și aleagă viitorii senatori și deputați din Parlamentul României.

Senatorii și deputații sunt aleși pe liste, potrivit principiului reprezentării proporționale, iar numărul acestora este stabilit prin legea electorală, în raport cu populaţia ţării.

Pe 6 decembrie, la alegerile parlamentare 2020, românii vor alege un număr de 136 de senatori și 312 deputați, reprezentând cele 43 de circumscripţii electorale (41 judeţe, Bucureşti şi Diaspora). Locuri suplimentare se adaugă pentru grupurile minoritare etnice care concurează în alegeri și trec un prag special (mai mic); în prezent, 17 minorități etnice sunt reprezentate în Parlament.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și