Totul a ieșit la iveală luni seara într-o zonă izolată a municipiului Sighetu Marmației, pe strada Câmpu Negru. Unul dintre vecini au mers la casa băiatului și cum nu îl văzuse de zile bune, i-a cerut tatăl lui să îl vadă. Vroia doar să se asigure că este bine și sănătos. Tatăl băiatului a refuzat categoric.

Atunci acesta a alertat poliția la 112. Imediat mai multe echipaje ale poliției au ajuns în zonă. Oamenii legii au avut parte de o descoperire macabră. Într-un sac menajer trupul micuțului de 12 anișori era ascuns în cușca câinelui.

Tatăl copilului dar și concubina acestuia au fost imediat luați și duși la audieri. În zona au sosit criminaliștii care au început să preleveze probe.

Cadavrul băiatului a fost dus la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Deocamdată nu știe cum a murit băiatul, însă vecinii spun că ar fi decedat în urmă cu aproape o lună. Tatăl acestuia se pare că ar fi ascuns moartea lui pentru a putea încasa alocația și pensia pentru că îngrijea o persoană cu handicap.

În exclusivitate pentru www.vasiledale.ro, bărbatul care a sunat la 112 a declarat: ”Am mers la ei că suntem vecini, poartă în poartă. Nu l-am mai auzit plângând de vreo lună și jumătate pe băiat. Am mers și i-am spus să mă lase să îl văd. Atunci s-a tot sucit, ba că e în casă, ba că la apartament. I-am spus lasă-mă să îl văd că i-am adus două banane la copil. Nu a vrut. I-am spus că îl denunț la poliție. Așa am și făcut. Am sunat la poliție și le-am spus. Spre seară au venit polițiștii și l-au găsit. Era mort. Eu nu cred că l-ar omorât. Eu cred că s-a speriat că a murit și nu a știut ce să facă. Nu este un om violent. Trăiește cu o femeie, mama copilului a decedat. Și zilele trecute mergea muzica la ei, era petrecere. Sincer nu știu ce să spun. Asta le-am spus și polițiștilor”, precizează vasiledale.ro

Știre în actualizare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și