Doar că, din păcate, gazul s-a inflitrat în incinta casei. Iar când soția bărbatului a pornit centrala termică s-a produs explozia. Din cauza rănilor foarte grave (arsuri pe circa 80% din corp), victima nu a supraviețuit.

Potrivit informațiilor obținute de PresaSM, totul s-a întâmplat în cursul zilei de duminică, 5 mai 2020, în localitatea Dara, județul Satu Mare. Bărbatul (45 de ani) ar fi încercat să scape de șobolanii care le produceau distrugeri în gospodărie. Așa că ar fi luat o butelie de gaz și ar fi introdus un furtun în găurile produse de rozătoare, la subsolul casei. Doar că gazul s-a inflitrat și s-a acumulat în incinta imobilului.

Din păcate, soția (38 de ani) s-a dus să pornească centrala termică, iar din cauza unei scântei s-a produs o explozie. Victima a suferit răni foarte grave, fiind preluată de către un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare și transportată la unitatea de Primire Urgențe a spitalului Județean Satu Mare. Din păcate, femeia (care avea arsuri pe 80% din corp) nu a mai putut fi salvată.

Anchetatorii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia. Soțul victimei a fost anchetat inițial pentru vătămare corporală din culpă. După decesul soției sale, bărbatul este cercetat acum pentru ucidere din culpă, scrie PresaSM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet