Minune medicală în județul Satu Mare. Potrivit informațiilor PresaSM, o femeie, în vârstă de 61 de ani, din comuna Socond, se pregătește să aducă pe lume un bebeluș. Aceasta a aflat recent că este însărcinată, iar viitorul bebeluș este așteptat și de ceilalți 14 frați ai săi.

Reporterii PresaSM au aflat că sătmăreanca mai are trei perechi de gemeni acasă. Femeia se pare că se simte bine, dar medicii vor monitoriza sarcina, pentru a se asigura că atât mama, cât și bebelușul rămân sănătoși.

La polul opus, cea mai tânără mămică din județul Satu Mare este o fată, în vârstă de 12 ani, care a aflat în luna august 2018 că este gravidă, în urma unui control medical. Mai exact, medicii i-au făcut analizele și i-au dat verdictul: este însărcinată. Minora este cetățean ucrainean, după tatăl ei, în timp ce mama este cetățean român.

Tot la Unitatea de Primire Urgențe s-a prezentat o minoră, în vârstă de 15 ani, tot însărcinată, care a acuzat o stare de rău. Personalul medical a rămas surprins când fata a declarat cu seninătate că își va abandona copilul în spital, imediat după naștere. Nu i-a păsat nici măcar că ceea ce a spus poate constitui o infracțiune.

În România, Adriana Iliescu a fost considerată cea mai în vârstă femeie care a născut, când în 2005, la 66 de ani, a adus-o pe lume pe Eliza.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și