Bărbatul de 36 de ani din satul Giungi, din Satu Mare, şi-a înjunghiat ambii părinţi, apoi a luat-o pe mama sa şi a răstignit-o pe o scândură, cu o icoană pe piept.

Criminalul a mers apoi beat şi plin de sânge la preotul din sat şi a mărturisit tot ce a făcut. Preotul a sunat de urgenţă la 112, iar poliţiştii sosiţi la faţa locului au rămas înmărmuriţi.

Tatăl criminalului a fost găsit înjunghiat în inimă şi stomac, iar mama sa a fost găsită pe prispă afară, înjunghiată în cap şi răstignită pe o scândură. Aceasta era dezbrăcată de la jumătate în sus şi acoperită cu haine şi frunze de nuc.

Oamenii din sat spun că erau deja obișnuiți cu scandalurile provocate în această familie, dar numai când bărbatul era beat. Atunci devenea extreme de violent și își teroriza efectiv părinții. Nu de puține ori i-a bătut, iar duminică a mers până la capăt. Polițiștii din comună nu au putut face niciodată mare lucru, deoarece mama lui refuza de fiecare dată să depună plângere, potrivit voceatransilvaniei.ro.

Oamenii au mai spus că bărbatul a luat-o razna, mai ales după ce a divorțat acum patru ani, fetița de 11 ani, fiind în îngrijirea fostei soții.

Beat, criminalul a fost ridicat de o ambulanță SMURD și de doi polițiști și dus la Spitalul Județean de Urgențe Satu Mare, iar apoi în arestul IPJ. Pe numele lui va fi eliberat un mandate de reținere, iar luni va fi prezentat judecătorilor pentru arestare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și