Cei doi au fost arestați preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol în formă continuată, dar şi pentru coruperea sexuală a minorilor, scrie News.ro.

Conform anchetatorilor, timp de mai multe luni, din toamna anului 2018 şi până pe 9 decembrie 2020, la diferite intervale de timp, în două imobile de pe raza municipiului Brăila, bărbatul a întreţinut acte sexuale cu o minoră, în vârstă de 10 ani în prezent, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa.

În dosar a fost arestată şi o femeie. Procurorii susţin că aceasta avea fata în grijă şi o încuraja să suporte şi să întreţină cu bărbatul relaţii sexuale.

”Aceasta din urmă, în schimbul promisiunii şi oferirii de dulciuri şi sume de bani modice primite de la inculpat, a determinat-o şi a încurajat-o pe minoră să suporte şi să întreţină acte sexuale cu acesta. În acelaşi scop, al convingerii şi indicării modului de realizare, cei doi inculpaţi au întreţinut raporturi şi acte sexuale în prezenţa minorei” , susţin procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și