Individul, spun vecinii, era un consumator înrăit de droguri. Nu puţine au fost situaţiile în care a făcut scandal monstru în casă şi a ameninţat-o pe mama sa. De fiecare dată, femeia închidea ochii şi îi dădea bani.

Era la locul lui, dar acum, în ultima perioadă, nu era...
S-au mai certat?
Asta nu ştiu...

Acum, însă, pentru că n-a vrut să-i dea bani să-şi cumpere droguri, într-un acces de furie, bărbatul de 30 de ani a pus mâna pe un topor şi a lovit-o de mai multe ori pe cea care i-a dat viaţă.

Un băiat obişnuit, n-am văzut nimic.
Îl credeaţi în stare de aşa ceva?
Doamne fereşte, nu...

Gabriela Groza, doctor în psihologie: Drogurile întotdeauna potenţează conflictul, comportamentul necontrolat, mai ales dacă sunt luate în cantităţi mari şi de o lungă perioadă de timp în cantităţi mari.

Bărbatul care şi-a ucis mama a fost arestat preventiv
Bunica agresorului, care se afla în camera alăturată, a auzit scandalul şi a încercat să intre şi să-l oprească. N-a reuşit.

Gabriela Groza, doctor în psihologie: Dacă eşti o persoană oricum violentă, care oricum ai anumite probleme în controlul comportamentului şi mai consumi şi droguri, şansele să ajungi să degenereze acea violenţă în ceva foarte grav sunt foarte mari.

Bărbatul care şi-a ucis mama cu sânge rece a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Pentru fapta sa, riscă să petreacă până la 25 de ani în spatele gratiilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet