Potrivit informațiilor PresaSM, A.C., în vârstă de 29 de ani, este din municipiul Satu Mare.

Autoritățile din Germania au deschis inițial un dosar pentru ucidere prin neglijență în cazul tinerei sătmărence, de 29 de ani, care a decedat la un parc de distracții din Potsdam. În vizorul procurorilor sunt soția, fiica și fiul proprietarului caruselului. Cele două femei se aflau în cabina de comandă în momentul în care a avut loc tragicul accident.

Sătmăreanca în vârstă de 29 de ani a decedat la Potsdam, în timpul unui festival tradițional. Din motive încă necunoscute, femeia a căzut de pe carusel, de la o înălțime de circa șase metri și s-a izbit de un gard de protecție.

Un medic aflat la locul incidentului a încercat să o resusciteze pe tânăra sătmăreancă, dar aceasta nu a mai putut fi salvată. La locul incidentului a fost prezent și prietenul victimei.

Colegii au ținut momente de reculegere pentru tânăra sătmăreancă. Tânăra era angajată, cu acte în regulă, la compania care, spun jurnaliștii germani, operează astfel de carusele încă din 1864 și este vorba despre o afacere care a rămas în familie.

“Playball“, caruselul de pe care a căzut sătmăreanca, cel mai probabil în timp ce colecta jetoanele clienților, face parte din oferta firmei din 2017. Caruselul are 48 de locuri, în 12 gondole, care ajung la o înălțime maximă de 12 metri.

Timp de câteva zile, până când anchetatorii au colectat probe, caruselul a fost închis.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și