Nemulțumită de comportamentul fiului său, femeia l-a dus la marginea unui sat, l-a dat jos din mașină și l-a amenințat că îl părăsește.

Speriat, copilul s-a agățat de portiera autoturismului care era în mișcare și a fost târât câțiva metri.

Scenele s-au petrecut în localitatea Vulcan din judeţul Braşov.

Martor: “Doamna l-a scos din maşină, l-a scos şi plângea. “Băi, lasă că-ţi arăt eu, dacă tu eşti rău, să vezi ce pedeapsă îţi dau.” L-a scos pe partea dreaptă, s-a suit în maşină şi a plecat şi l-a lăsat.”

Copilul de opt ani plângea când a fost coborât din maşină, după cum povestesc oamenii. Însă mama nu a ţinut cont de nimic. Ba mai mult, pentru a-l speria, a demarat şi l-a lăsat în stradă, spunându-i că va fi pedepsit de localnici.

Martor: “L-a târât pe aici, copilul striga: “Opreşte, mami!”. O femeie a observat şi a sunat la 112. Da’ ea mai avea un copil în spate.”

Localnic: “Adică noi nu mâncăm oameni. Nu s-o fi gândit ce poate să se întâmple.”

Băiatul a fugit disperat după autoturism şi s-a prins de mânerul unei portiere.

După aproximativ 10 metri, femeia a oprit în acest loc, dar asta numai după ce o localnică s-a pus în faţa maşinii, povestesc martorii.

O femeie care a observat că micuţul este rănit a sunat la 112.

Localnic: “A zis că nu are nimic, l-a spălat, l-a băgat în mașină și a plecat.”

Dar, pe drum, mama s-ar fi întâlnit cu poliţiştii şi a oprit, după cum spun sătenii. Între timp, la faţa locului au ajuns şi medicii.

Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov: “Copilul în vârstă de 8 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și multiple escoriaţii și contuzii la nivelul membrelor. Acesta a fost transportat la spitalul de copii de către un echipaj Smurd. La faţa locului, inițial, a intervenit un echipaj doar cu paramedici și ulterior a fost solicitat echipajul C, cu medic.”

Femeia de 39 de ani este cercetată acum de poliţişti. Dar şi cei de la Protecţia Copilului fac verificări.

Lidia Mailat, purtător de cuvânt DGASPC Braşov: “Va demara o evaluare în acest caz și în funcție de rezultate se va lua cea mai bună decizie pentru copil. Imediat ce starea de sănătate a copilului va permite un specialist al instituției va discuta și cu acesta.”

Monitorizarea acestui caz poate dura şi câteva luni.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet