1. RIȘTI SĂ TE DESPARȚI VARA

Facebook a analizat care este perioada în care cele mai multe cupluri își anunță oficial (adică pe conturile lor de socializare) despărțirea: vara. Este și de înțeles având în vedere că cele mai mari tentații apar în această perioadă. 65% dintre cupluri renunță la dragostea lor în cele trei luni caniculare ale anotimpului. Deci, atenție la relația ta în aceste zile!

2. TREBUIE SĂ VĂ MUTAȚI ÎNTR-UN ORAȘ MAI MARE PENTRU A SALVA IUBIREA VOASTRĂ

Multe perechi se destramă din lipsa de perspectivă. Facebook a aflat că acele perechi ce decid să o ia de la capăt împreună, într-un alt loc decât cel în care s-au cunoscut, tind să dureze dacă nu o veșnicie cel puțin mai mult timp decât se preconiza.

3. PRIETENII TĂI ABIA AȘTEAPTĂ SĂ TE DESPARȚI

Este oarecum firesc, având în vedere că au nevoie de atenția ta, atenție care se îndreaptă exclusiv către persoana iubită. Atunci când te desparți, toți prietenii din lista ta îți vor scrie. Din analizele Facebook, lumea interacționează mai mult cu tine când nu ai o relație decât atunci când ești în cuplu cu cineva.

4. EȘTI O PERSOANĂ MAI GELOASĂ DECÂT CREZI

Evident, așa cum Facebook poate forma cupluri, le poate și desface. Iar cele mai multe despărțiri apar de la like-urile date cui nu trebuie sau conversațiile cu persoana nepotrivită relației voastre.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și