Cei doi bărbați, tată și fiu (71 ani / 31 ani), au fost declarați vindecați, după trei săptămâni de îngrijiri medicale și internare în condiții de maximă siguranță, conform unei postări a primarului municipiului Sighet pe rețeaua de socializare Facebook.

Cei doi au fost externați în cursul zilei de ieri (4 mai a.c.), după ce două probe consecutive au avut rezultat negativ. La internare, starea bărbatului mai în vârstă a fost una de severitate medie spre gravă, dar, datorită tratamentului medicamentos urmat și a atentei îngrijiri a acestuia de către medicii de la secția Boli infecțioase, a reușit să își revină și starea de sănătate i s-a îmbunătățit de la o zi la alta.

Conform ultimelor declarații ale Președintelui României, Klaus Iohannis, România urmează să iasă din starea de urgență pe data de 15 mai și să intre în stare de alertă, cu mai puține restricții decât cele aplicate în prezent, cu toate că încă țara noastră nu a atins vârful pandemiei, numărul infectărilor zilnice și al deceselor provocate de COVID-19 fiind în creștere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet