Ieri, 23 ianuarie a.c., în jurul orei 16.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea Vişeului – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au observat, în apropierea frontierei de stat, patru persoane care nu-şi justificau prezenţa în zonă. La observarea patrulei poliţiei de frontieră, cele patru persoane, de sex masculin, au încercat să fugă, însă polițiștii de frontieră i-au reţinut.

Asupra persoanelor, poliţiştii de frontieră au descoperit, într-o geantă, o armă de vânătoare, o centură cu 22 cartuşe de vânătoare, un toc cu trei lame de cuţit, un toc cuţit şi patru telefoane mobile.

Drept urmare, persoanele în cauză împreună cu bunurile descoperite asupra lor au fost conduse la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări, unde s-a stabilit că cei patru bărbaţi sunt cetăţeni ucraineni, cu vârste cuprinse între 19-25 de ani.

În continuare se fac cercetări sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet