Acest lucru nu se datorează fricii sau incertitudinii sau economiei generale, deși aceste variabile există cu siguranță. De fapt, acest lucru se datorează faptului că din ce în ce mai multe cupluri își dau seama de avantajele nunților intime.

Timp de calitate

Cuplurile care găzduiesc nunți de 200-300 de persoane povestesc adesea că ziua lor specială trece foarte repede. Nici măcar nu sunt siguri că s-au văzut prea mult, în afară de la ceremonie, poze și primul dans. Din păcate, a fi tras în toate direcțiile pe parcursul petrecerii de 4 sau 5 ore are ca rezultat mai puțin timp petrecut absorbind magia nunții pe care ați visat-o în ultimul an.

Nunțile intime lasă loc pentru momente mai semnificative în care puteți fi prezenți alături de partener/ă, să vă bucurați de experiența deplină ca invitat și să aveți conversații autentice cu oamenii pe care îi iubiți cel mai mult pe lume. De asemenea, invitaților îmbrăcați în costume și rochii elegante le este mai ușor să construiască relații între ei atunci când nu sunt „un pește mic într-un iaz mare”.

Ce ați putea cere mai mult decât ca familia și prietenii din fiecare capitol al vieții dvs. să se împrietenească, astfel încât să puteți avea mai multe momente de acest gen impreuna în viitor?

Personalizare

Invitaților la nuntă le place să se simtă speciali și, atunci când construiți o experiență pentru 50-80 de persoane vs. 300, este mult mai ușor să creați acele puncte de contact speciale și individualizate pe care nu le vor uita prea curând.

Personalizarea se referă, de asemenea, la nenumăratele moduri în care puteți personaliza elementele de design ale zilei, pentru a reflecta povestea, cultura și stilul dvs. Poate că sunt invitații creative, aranjamente florale care reprezintă țările în care ați călătorit și unde v-ați logodit, mărturii de lux, oferindu-le oaspeților o privire asupra lumii și a destinației dvs.

Experiențe unice

Un alt beneficiu al nunților intime este că vă oferă puțin mai mult spațiu pentru distracții unice, cum ar fi pictori live, dansatori sau cântăreți, dar și pentru experiențe culinare cu mai multe feluri de mâncare și vinuri.

Aceste experiențe unice nu trebuie să se limiteze la ziua nunții. Dacă oaspeții dvs. sunt în oraș pentru câteva zile, puteți planifica activități de grup înainte de nuntă, pentru cei care nu s-au întâlnit niciodată.

Furnizori de vis

Numărul de oaspeți este una dintre cele mai semnificative variabile, atunci când vine vorba de bugetul nunții. La urma urmei, acesta afectează florile, închirierile, mâncarea, băuturile și chiar, în unele cazuri, costul localului. De asemenea, are un efect direct asupra forței de muncă a furnizorilor dvs., datorită naturii nunților la scară mai mare, care necesită o capacitate mai mare de configurare, servire și debarasare.

Toate acestea fiind spuse, atunci când cheltuiți mai puțin pe toate aceste categorii, este posibil să aveți loc în buget pentru a vă lăuda cu fotograful de vis pe care nu ați crezut niciodată că vi-l puteți permite. Desigur, acest lucru este valabil pentru fiecare tip de furnizor, fie că este vorba de un planner, un designer, o florărie, un furnizor de servicii de catering, un papetar, un muzician, un babysitter de câini (da, asta este ceva ce se poate închiria pentru nunți) și tot așa.

Alocare de buget

Așa cum este cu echipa de furnizori de vis, la fel este și cu ideile nelimitate. Un număr mai mic de oaspeți vă permite să vă concentrați cu adevărat pe acele elemente de design care sunt importante pentru dvs., indiferent dacă acesta este cel mai luxuriant culoar + arcadă de ceremonie care a existat vreodată sau o invitație de nuntă decupată în stil acordeon cu opere de artă originale pictate manual ale poveștii dvs.

Puteți avea parte cu adevărat de cele mai bune dintre cele mai bune, atunci când nu cheltuiți o avere pentru peste 250 de invitați. Nici nu trebuie să faceți calculele pentru a ști că este suficient pentru a vă îndeplini cele mai frumoase vise și a vă rămâne ceva și pentru luna de miere.

Beneficiile nunților intime oferă un argument puternic pentru a renunța la numărul mare de oaspeți pe care l-ați fi anticipat inițial din sentimente de obligație, etichetă, tradiție etc. Și, în timp ce circumstanțele din anul trecut au creat necazuri neprevăzute, ele au dovedit două lucruri fundamentale: 1) Iubirea / relația / căsătoria este mai importantă decât orice și 2) Tehnologia modernă face posibilă includerea celor dragi de aproape și de departe într-un mod care îi va face pe toți să se simtă speciali. Deci, chiar dacă înclinați către o nuntă intimă dincolo de era COVID-19, puteți fi sigur că industria nunților pivotează spre aceste oferte și mai mult (la fel ca societatea în general!).

Cele 5 beneficii majore ale nunților intime

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și