Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani / Şi un bilet cu La mulţi ani!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulți Ani!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Să ai parte de cel mai frumos an din viața ta! Te îmbrățișez și îți transmit cu toată dragostea gândurile mele cele mai frumoase. La mulți ani!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Fie ca bucuriile și gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou excepțional!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Îţi doresc ca în anul 2017 să ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăţie, 8760 ore de înţelepciune, 525600 minute de distracţie şi în final 31536000 de secunde petrecute alături de persoana pe care o iubeşti!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Să crezi mai mult în tine, Să ai parte de iubire, Să ierţi mult mai uşor, Să munceşti cu mai mult spor! Bucură-te de viaţă! La mulţi ani!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani, 2018!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet