Apartamentul Regal, de la New York Palace - 17.000 dolari/noapte: Opulenţa este aici la ea acasă. Camera este decorată în stil Ludovic al XV-lea şi al XVI-lea, iar majoritatea obiectelor sunt aurite.

Apartamentul Sultanului, de la Ciragan Palace Kempinski - 30.000 euro/noapte: Hotelul este un fost palat al sultanilor Imperiului Otoman, iar celebritatea lui a fost sporită de faptul că aici a locuit şi Madonna, împreună cu prietenul său, Brahim Zaibat.

Apartamentul Eiffel, de la Hotel Plaza Athenee, Paris - 10.000 euro/noapte. Camerele oferă privelişte spre Turnul Eiffel, iar în interiorul hotelului se găsesc magazine ale unor firme celebre, precum Prada sau Channel. Eleganţa şi rafinamentul sunt aici la ele acasă.

Penthouse Suite, de la The Joule, Dallas - 9.000 dolari/noapte.

Apartamentul Prezidenţial, de la Hotelul St. Regis, New York - 36.000 dolari/noapte. Printre celebrităţile care au locuit aici s-au numărat Marilyn Monroe şi Salvador Dali.

Apartamentul Regal, de la The Four Seasons, Washington - 15.000 dolari/noapte.

Apartamentul Prezidenţial, de la The Montage, Beverly Hills - 9.000 dolari/noapte. Celui care locuieşte aici i se pune la dispoziţie, gratuit, o maşină Mercedes cu care să se plimbe pe durata sejurului la hotelul The Montage.

Penthouse Suite, de la Mandarin Oriental, Barcelona - 7.000 euro/noapte.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și