“L-au eliberat pe Borcea, ceea ce mă determină să cred că multe clinici de inseminare in vitro vor intra în insolvență…”, a comentat jurnalista Mara Bănică pe contul său de socializare.

Și tot pe Facebook, a apărut o fotografie cu un mesaj “amenințător” la adresa soțiilor românilor, tot cu ocazia eliberării lui Borcea din închisoare…

Magistraţii Tribunalului Ilfov au dispus, luni, eliberarera condiţionată a fostului acţionar al Dinamo Cristian Borcea. Magistraţii au admis contestaţia acestuia la sentinţa din luna mai a Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti care a respins cererea.

În urmă cu puțin timp, Borcea a ieșit pe poarta penitenciarului, după patru ani de detenție. Omul de afaceri a facut câteva declarații, menționând că cel mai mult se bucură ca va fi alături de copiii săi, dar și de Valentina Pelinel, despre care s-a scris în repetate rânduri că urmează să-i devină soție.

„A fost o perioadă foarte grea, nu ştiu treceam dacă nu aş fi avut-o pe Valentina, este cel mai greu departe de copil şi de Valentina. Trebuie să merg cel puţin o lună de zile la psihiatrie. O perioadă aşa de lungă nu trece fără urme”, a declarat Cristi Borcea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet