Tema aleasă pentru acest an de către organizatorul principal al competiției, Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, este „Culorile copilăriei”. Concursul este deschis tuturor copiilor din România, pe următoarele categorii de vârstă: 8-11 ani, 12-15 ani respectiv 16 – 18 ani.

Pentru a putea participa la acest demers literar, fiecare elev va putea prezenta maxim 3 (trei) poezii, până cel târziu în data de 09 mai a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, strada 22 Decembrie, nr. 37, municipiul Baia Mare.

Fiecare poezie trebuie scrisă pe o coală de hârtie A4, la 1,5 rânduri, iar pe verso se vor menţiona următoarele date: şcoala/liceul, clasa, adresa de domiciliu, localitatea, judeţul, numele şi prenumele concurentului precum şi numele şi numărul de telefon al profesorului coordonator sau al părintelui elevului. Împreună cu poeziile se va depune completată şi Fişa de înscriere prezentată în anexă.

Jurizarea se va face de către o comisie a Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, câştigătorii urmând a fi anunţaţi în data de 24 mai. Premiile vor putea fi ridicate de la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Mai multe informaţii puteţi afla de la Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, telefon 0262 – 207 705.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și