Prezenatorii, din partea Centrului Cultural Sighetu Marmaţiei, Ioan Dorel Todea și Carmen Sorocan împreună cu Oksana Drobotenko (regizor,actriță de film, cântăreață și prezentatoare a unor festivaluri internaționale din Ucraina) au contribuit la îmbogățirea conținutului evenimentului artistic.

Indiscutabil, vedeta spectacolului a fost artistul poporului din Ucraina, Marian Hadenko – compozitor, poet, cantautor și redactor de televiziune, dovedindu-se un adevărat showman! Repertoriul acestuia este unul extraordinar, cuprinde peste 700 de cântece. Marea majoritate a melodiilor sunt scrise pe propriile versuri. Cântecele sale sunt ca o gură de aer proaspăt, izvor de apă, o revelație.

Au încântat prin talent, prin calitățile vocale și prin repertoriul prezentat, solistele : Vanda Drinevska - Artist Emerit al Ucrainei, solista principală a Ansamblului Academic Național de Cântece și Dansuri ale Gărzii Naționale a Ucrainei, Lector universitar la Universitatea Națională de Cultură și Arte (Kiev); Anastasiya Nechaeva – drd. la Academia Națională de Concursuri în Cultură și Arte, laureată la concursuri naţionale și internaționale, director muzical al colectivului artistic de elită al teatrului cântecului "Ladonki" Kiev; Naina Doroshenko cântăreață- banduristă, studentă la Universitatea Națională de Cultură și Arte; Zoia Tymchenko – artist emerit al Ucrainei; Elena Pantyleeva,o adevărată perlă în coroana muzicală a Vinniţei, laureată a festivalurilor internaționale și naţionale, "Soarta, Destinul", " Rendezvous de Toamnă", "Premiera cântecului", "Mama mea dragă", câștigătoarea titlului de "Cel mai bun cântareţ al anului".

Spectatorii prezenți s-au bucurat de un recital muzical excepțional, într-un cadru plăcut, luminat de soarele strălucitor.

Felicitări organizatorilor și succes în spectacolele care vor avea loc în Maramureșul Istoric!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet