În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 m/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea sub influența băuturilor alcoolice.Sâmbătă noaptea, polițiștii din Recea au oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 31 de ani, care conducea un autovehicul pe DN1C de pe raza localității Lăpușel.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.Ieri , în jurul orei 23:50, poliţiştii din Baia Mare, au oprit pentru control un autoturism ce era condus de către un bărbat de 36 de ani din Sighetu Marmaţiei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul testului fiind 0,55 mg/l, alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Județean de Urgentă „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.Tot ieri, în jurul orei 12:45, poliţiştii din Ocna Şugatag, pe DJ. 186 Nănești, au depistat în trafic un bărbat de 51 de ani din Vişeu de Sus, în timp ce conducea un autoturism având numărul de circulație provizoriu şi autorizația de circulație provizorie expirată.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet