Potrivit prevederilor privind sistemul unitar de pensii publice, cu completările şi modificările ulterioare, Casa Naţională de Pensii Publice contractează locuri la tratament balnear, la începutul fiecărui an, în limita fondurilor aprobate.

“Cererile pentru biletele de tratament se preiau începând de luni, 16 ianuarie. Cei doritori trebuie să îşi facă o copie după cuponul de pensie şi actul de identitate şi să se prezinte la ghişeu”, a precizat purtătorul de cuvânt al Casei Judeţene de Pensii Maramureş, Daniela Vasile.

Deoarece fondurile necesare pentru achiziţia de bilete de tratament balnear sunt aprobate prin legea anuală a bugetului asigurărilor sociale de stat, licitaţia de achiziţie publică de locuri la tratament nu se poate organiza până la data publicării în Monitorul Oficial, a acestei legi. După aprobarea anuală a bugetului asigurărilor sociale de stat va putea fi demarată procedura privind achiziţia publică de servicii hoteliere, de restaurant şi tratament balnear, şi în funcţie de tarifele ofertate de prestatori, vor fi contractate un număr de locuri la tratament balnear şi se va realiza repartiţia pe judeţe a biletelor, conform cnpp.ro.

Citește și

loading...