Astăzi, în jurul orei 14, un bărbat în vârstă de circa 50 de ani din Certeze, a intrat în sediul primăriei din localitate și s-a întâlnit pe hol cu primarul Petru Ciocan, un economist din administrația locală, angajat al Primăriei și un alt cetățean pe care i-a agresat, după care cele trei victime s-au refugiat în biroul viceprimarului Ioan Ciorbă.

Agresorul i-a urmărit și l-a tăiat la mână pe viceprimar.

Angajații primăriei au fost cei care au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns atât polițiștii, cât și mai multe echipaje de prim-ajutor.

Agresorul a fost imobilizat și se află în custodia oamenilor legii, iar victimele au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Primarul comunei Certeze, Petru Ciocan, a precizat că îl știa pe agresor și că nu înțelege ce motive ar fi avut. Doar că s-a trezit cu agresorul năpustindu-se peste el în birou. Edilul șef spune că pe lângă el au mai fost agresate alte patru persoane, printre care viceprimarul Ioan Ciorbă, alte două persoane și un auditor al Curții de Conturi Satu Mare.

”A venit foarte nervos și la mine, doar de multe ori ne-am băut cafeaua împreună. Nu l-am înțeles ce a spus exact, ceva cu casa lui. A venit către mine, eu m-am apărat de el. Au fost rănite patru persoane, printre care viceprimarul, două persoane și auditorul de la Curtea de conturi, care este în control”, a precizat primarul Ciocan.

Citește mai mult pe PresaSM.ro

Citește și

loading...