Acesta avea asupra sa sume de bani dar și sacoșe cu haine și doar vigilența polițiștilor locali a făcut ca bosniacul să nu cadă pradă tâlharilor.

Bosniacul a fost găsit în Baia Mare în urmă cu câteva zile.

„A fost condus la sediul Poliției Locale pentru a i se stabili identitatea, iar la controlul corporal sumar asupra acestuia s-a găsit o sumă de bani în moneda Bosniei Herțegovina și 120 de dinari sârbești, pașaportul și cartea de identitate. În urma verificărilor făcute de colegii mei pe internet ei au descoperit că fratele acestuia a postat un anunț în care specifica dispariția lui de la domiciliu”, a declarat Gheorghe Perian, șeful Poliției Locale Baia Mare.

Bosniacul intrase în România în data de 2 iulie, dar fratele acestuia i-a reclamat dispariția în urmă cu câteva luni.

„Am luat legătura cu Poliția municipiului Baia Mare care ne-a transmis că această persoană trebuie dusă la Biroul de Imigrări, aici fiind predată pe bază de proces verbal, împreună cu sumele de bani care se aflau asupra lui și bunurile personale”, a mai adăugat Gheorghe Perian.

Bosniacul nu era dat în urmărire internațională și cel mai probabil reprezentanții Biroului de Imigrări au luat legătura cu familia acestuia pentru a-i informa de faptul că a fost găsit în municipiul Baia Mare.

Citește și

loading...