De asemenea, ei beneficiază, în baza carnetului de elev sau a adeverinţei pentru clasa pregătitoare, de o reducere de 50% la cumpărarea unui bilet de tren Regio şi de o reducere cuprinsă între 20%-30% la cumpărarea unui bilet de tren InterRegio.

În ceea ce privește reducerile aplicate studenților la zi din învăţământul de stat sau privat acreditat, ei beneficiază, în baza legitimaţiei de student “reducere la transport”, de un preț mai mic cu 50% pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenurile Regio, se arată într-un comunicat al CFR.

În baza carnetului de cupoane, studenţii pot efectua 24 de călătorii cu trenurile InterRegio, în decursul unui an, cu o reducere de 50% .

Studenţii care folosesc zilnic trenul pentru a merge la facultate pot achiziţiona abonamente lunare care le permit să călătorească cu 75% reducere la trenurile Regio.Și în acest caz, reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua.

Pentru abonamente valabile la trenurile InterRegio, elevii şi studenţii beneficiază de o reducere de 50% prin abonamentele din oferta de transport a companiei.

De exemplu, un elev sau student plăteşte doar 78,75 lei pe un abonament lunar Regio, clasa a-II-a pe ruta Bucureşti Nord - Ploieşti Sud, în loc de 304,5 lei cât ar costa călătoriile la preţ întreg timp de 21 de zile lucrătoare pe lună.

Citește și

Comentarii