Charlize Theron, câștigătoare a unui Oscar pentru "Monster", (2003) și studioul Universal Pictures sunt în negocieri pentru a încheia acordul, potrivit sire-ului de specialitate.

Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson și Jason Statham vor juca în această nouă continuare care va fi regizată de F. Gary Grey, după cum a anunțat deja Diesel în octombrie anul trecut. Filmările vor începe în aprilie 2017.

Theron, în vârstă de 40 de ani, avea prevăzută în agendă pentru această perioadă filmările la "The Gray Man", al studioului Sony, însă producția a fost amânată din motive de schimbare a scenariului. Actrița sud-africană filmează în prezent thriller-ul de spionaj "The Coldest City".

Theron nu este primul nume celebru care se alătură "din mers" distribuției acestui film de acțiune. Dwayne Johnson s-a alăturat producției în cel de-al cincilea film al seriei, în timp ce Jason Statham a jucat rolul personajului negativ în "Furious 7" după o scurtă apariție în episodul 6.

"Furious 7", regizat de James Wan, a devenit în 2015 cel mai de succes film al seriei, cu încasări de peste 1,5 miliarde de dolari. Filmul s-a bazat atunci pe un scenariu care a fost modificat după moartea actorului Paul Walker, survenită într-un accident de mașină din cauza excesului de viteză, în noiembrie 2013.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet