Pentru compozitie ai nevoie de:
- 4 oua
- 4 linguri de zahar
- 6-7 linguri faina alba
- 1 praf de copt
- putina sare
- 350 g capsuni

Se bat albusurile spuma, dupa care se adauga galbenusurile si zaharul. Se amesteca bine, pana se topeste tot zaharul, si incepi sa adaugi faina, lingura cu lingura, avand grija sa nu se formeze cocoloase. Dupa 4 linguri de faina, adaugi praful de copt stins cu apa minerala, pe urma adaugi restul de faina.

Dupa ce compozitia e gata, speli capsunii (de preferat sa fie marunti) apoi ii tai in 4 sau mai mult...depinde de marime.

In tava unsa cu ulei si tapetata cu faina in prealabil, pui compozitia, si deasupra adaugi capsuni taiati.

Tava se baga la cuptorul incalzit inainte si se lasa circa 35-40 de minute.

Simplu, usor si gustos! Pofta buna!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și