"Șapte sezoane de neuitat, pline de succese, de victorii, punctate de zile dramatice, unite de forța de a le depăși. Clubul îi mulțumește din inimă lui Cristian pentru că a fost protagonist cu mare forță și loialitate în anii care vor fi amintiți mereu printre cei mai glorioși din povestea nerazzurra", precizează clubul milanez într-un comunicat.

Într-un mesaj postat pe contul său Facebook, Chivu a precizat, între altele: "Sunt trist și fericit, râd și plâng totodată și mă încearcă un sentiment de satisfacție pe care nu-l pot descrie în cuvinte. Fotbalul mi-a oferit ceva ce îmi va servi toată viața. M-a învățat ce înseamnă pasiunea, ce reprezintă curajul, sacrificiul. Toate astea sunt o punte între visuri și realitate. Știu cine sunt, ce sunt, ce am făcut, cum am făcut și vă pot spune că a fost o călătorie plină de provocări. O călătorie în care nu am renunțat la visuri, nu am abandonat lupta cu provocările pe care destinul mi le-a așternut în cale. Le-am înfruntat plin de convingere că voi reuși, ca voi trece mai departe, că într-o zi îmi voi privi copiii și cu o îmbrățișare îmi vor mulțumi. Atât și nimic mai mult".

În vârstă de 33 ani, Cristian Chivu a îmbrăcat tricoul lui Inter între 2007 și 2014, cucerind 3 titluri de campion, 2 Cupe și 2 Supercupe ale Italiei, Liga Campionilor și Campionatul Mondial al cluburilor cu gruparea de pe San Siro.

El a mai jucat, în cursul carierei sale la CSM Reșița, Universitatea Craiova, Ajax Amsterdam și AS Roma.

Citește și

Comentarii