"Șapte sezoane de neuitat, pline de succese, de victorii, punctate de zile dramatice, unite de forța de a le depăși. Clubul îi mulțumește din inimă lui Cristian pentru că a fost protagonist cu mare forță și loialitate în anii care vor fi amintiți mereu printre cei mai glorioși din povestea nerazzurra", precizează clubul milanez într-un comunicat.

Într-un mesaj postat pe contul său Facebook, Chivu a precizat, între altele: "Sunt trist și fericit, râd și plâng totodată și mă încearcă un sentiment de satisfacție pe care nu-l pot descrie în cuvinte. Fotbalul mi-a oferit ceva ce îmi va servi toată viața. M-a învățat ce înseamnă pasiunea, ce reprezintă curajul, sacrificiul. Toate astea sunt o punte între visuri și realitate. Știu cine sunt, ce sunt, ce am făcut, cum am făcut și vă pot spune că a fost o călătorie plină de provocări. O călătorie în care nu am renunțat la visuri, nu am abandonat lupta cu provocările pe care destinul mi le-a așternut în cale. Le-am înfruntat plin de convingere că voi reuși, ca voi trece mai departe, că într-o zi îmi voi privi copiii și cu o îmbrățișare îmi vor mulțumi. Atât și nimic mai mult".

În vârstă de 33 ani, Cristian Chivu a îmbrăcat tricoul lui Inter între 2007 și 2014, cucerind 3 titluri de campion, 2 Cupe și 2 Supercupe ale Italiei, Liga Campionilor și Campionatul Mondial al cluburilor cu gruparea de pe San Siro.

El a mai jucat, în cursul carierei sale la CSM Reșița, Universitatea Craiova, Ajax Amsterdam și AS Roma.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet