Mai multe surse medicale arată că numărul morților în weekend, în Baia Mare, până în seara zilei de duminică, la Spitalul Suport (TBC) a fost de 9 (8 persoane decedate în noaptea de sâmbătă spre duminică și o persoană duminică). Aceste informații sunt binecunoscute de către o parte din autoritățile locale, dar și jurnaliști, tocmai de aceea șocul a fost cu atât mai mare duminică la informarea de la ora 13:00, când CJSU a făcut publică informarea în care nu apare nici o persoană decedată în Maramureș. Iar dacă încă există dubii cu privire la veridicitatea celor expuse de sursele noastre, vă invităm să calculați singuri diferențele între informările de sâmbătă și de duminică ale CJSU privind situația din Maramureș:

Sâmbătă, 7 noiembrie:
– 19 pacienți internați la ATI, dntre care nouă pacienți intubați;

Duminică, 8 noiembrie:
– 15 pacienți internați la ATI, din care doi pacienți intubați;
– 199 decese;

Așadar, există două variante: un număr uriaș de persoane au decedat în secția de ATI de la Spitalul Suport (două dintre persoane, tată și fiu, au decedat în aceeași noapte), fără a fi raportate de către Grupul de Comunicare Strategică, respectiv CJSU Maramureș, ori un număr mare de pacienți s-au vindecat miraculos în aceeași zi, deși erau intubați pe secția de ATI, ceea ce ne-ar duce la un record național.

Ținând cont de faptul că Maramureșul nu prea are prefect, fiind dispărut fără urmă, iar CJSU are numai purtător de cuvânt, solicităm DEMISIA celor care gestionează situația pandemiei în județul Maramureș. Să vină alții mai competenți și a căror preocupare să fie în primul rând cetățeanul și bunăstarea comunității, nu interesele electorale și politice. Nu suntem adepții teoriilor conspirației, însă în caz că mai are cineva un dubiu, zi de zi ni se demonstrează că totul se învârte în jurul alegerilor, a intereselor politice și economice ale unor grupuri care și în această perioadă de grea încercare pentru toți, își urmăresc doar propriile interese.

CIFRE MĂSLUITE? - 9 MORȚI COVID în weekend la ATI în Baia Mare, însă oficial nu s-a comunicat nimic

CIFRE MĂSLUITE? - 9 MORȚI COVID în weekend la ATI în Baia Mare, însă oficial nu s-a comunicat nimic

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și