Sâmbătă, 30 aprilie, pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la o autoutilitară. Flăcările au distrus compartimentul motor și bordul, iar tapițeria autoutilitarei a fost deteriorată.

La Borșa pompierii Gărzii de Intervenție au lichidat un incendiu izbucnit la un container. Au ars circa 300 de kg de deșeuri menajere. Duminică, 1 mai, a fost semnalat un incendiu la acoperișul unei case din Borșa. Pompierii borșeni au lichidat în cel mai scurt timp incendiul care a mistuit circa 7 metri pătrați din acoperișul din lemn al casei.

Ieri, 2 mai, pompierii băimăreni au participat la acțiunea de degajare a unui copac căzut pe strada Victor Babeș din municipiul Baia Mare. Garda de Intervenție Borșa a fost solicitată să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în camera de zi a unei locuințe. Focul a distrus în totalitate locuința din lemn pe o suprafață de 80 de metri pătrați.

Personalul S.M.U.R.D. Maramureș a fost solicitat să intervină la 43 de urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 16 cazuri, Sighet 7, Fărcașa 9, Cavnic 3, Bogdan Vodă 9 și Borșa 6 cazuri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și