Pe DN 18, în localitatea Fereşti, poliţiştii au depistat un bărbat de 40 de ani, domiciliat în municipiul Sighetu Marmaţiei care se deplasa cu un autoturism deşi avea suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice.

O astfel de infracţiune a fost constatată şi de către poliţiştii băimăreni. Ei au surprins un tânăr de 26 de ani care conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii din municipiu, fără a avea aplicată pe maşină una dintre plăcuţele de înmatriculare. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat că şoferul avea permisul de conducere suspendat în perioada 25 noiembrie 2014 – 24 martie 2015.

În Săpânţa, poliţiştii au identificat un bărbat de 48 de ani din localitate, care conducea un autoturism pe drumurile publice, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că avea o concentraţie mare de alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe DN 18 din localitatea Giuleşti. La volanul maşinii a fost identificat un tânăr de 22 de ani din localitate, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că autoturismul nu figurează înmatriculat iar numerele de înmatriculare aplicate pe maşină erau atribuite altui autoturism.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și