În cele ce urmează vom menționa succint performanțele obținute de aceștia pe parcursul anului școlar 2015-2016:

Vlad Robu (clasa a VIII-a, „N. Iorga”, prof. Andrei Bretan) a obținut numeroase premii I și medalii de aur la competiții județene, interjudețene, naționale sau internaționale. El a făcut parte din lotul restrâns de matematică juniori și în anul școlar 2014-2015.

Paul Becsi (clasa a VIII-a, „Gh. Șincai”, prof. Florin Bojor) a obținut, la rândul său, mai multe premii I în cadrul competițiilor, dar și medalii de aur sau argint la concursurile naționale și internaționale. El este calificat atât în lotul național lărgit, cât și în cel restrâns de juniori.

Adrian Boroica (clasa a VIII-a, „Gh. Șincai”, prof. Florin Bojor) a fost, la rândul lui, medaliat cu aur la faza națională a Olimpiadei de Matematică, calificându-se în lotul lărgit de juniori. În plus, s-a clasat nu odată pe primul sau al doilea loc la competițiile de specialitate de nivel județean, interjudețean sau internațional.

Alexandru Matei-Bledea (clasa a IX-a, „Gh. Șincai”, prof. Nicolae Mușuroia) a fost medaliat cu argint la etapa națională a Olimpiadei de Matematică, obținând, de asemenea, premiul I la concursurile județene și mențiune la cel interjudețean.

Călin Pop (clasa a VIII-a, „N. Iorga”, prof. Andrei Bretan) s-a calificat în lotul lărgit de juniori, obținând medalie de aur la etapa națională a Olimpiadei de Matematică. Totodată, a câștigat concursul American Mathematics Contest 8, fiind medaliat cu aur, iar la competițiile județene, interjudețene și naționale a fost recompensat de mai multe ori cu premiul I sau cel de excelență.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet