Poliţiştii Biroului Rutier au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice după ce au depistat în trafic, pe bulevardul Bucureşti din municipiu, un bărbat de 51 de ani din Vima Mică, care se deplasa cu autoturismul chiar dacă se afla sub influenţa alcoolului.

Tot pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sunt cercetaţi încă doi bărbaţi de 35 de ani din Borşa şi 54 de ani din Săpânţa, care se deplasau cu autoturismele chiar dacă avea o concentraţie de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La Sighetu Marmaţiei, poliţiştii au oprit pentru control un bărbat de 47 de ani, care se deplasa cu un moped pe strada 22 Decembrie 1989 din municipiu. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că sigheteanul nu deţine permis de conducere pentru nici categorie de autovehicule.

Un alt dosar penal a fost întocmit în cazul unui tânăr de 22 de ani, din comuna Ardusat, care s-a urcat la volanul autoturismului chiar dacă exercitarea dreptului de conducere i-a fost suspendată. La finalizarea cercetărilor vor fi propuse măsuri legale.

Citește și

loading...