Șoferul unui autoturism Audi a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric aflat în funcțiune și a izbit un autoturism Dacia Logan care circula pe verde dinspre strada Culturii. În urma impactului Logan-ul a fost proiectat pe trotuarul din fața unui hotelul. Doar o minune a făcut ca în acel moment să nu fie niciun pieton la semafor.

Autoturismul Audi s-a răsucit și a ajuns tot pe trecerea de pietoni cu fața spre magazinele de pe strada Culturii. Șoferii nu au consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

ACTUALIZARE:

Patru mașini așteptau coloare verde la semaforul de la intersecția Bd București cu strada Motorului din Baia Mare. Șoferul unui autoturism a intrat în plin în ultima mașina. Impactul a fost atât de violent încât au fost avariate toate cele patru mașini care așteptau la semafor.

Polițiștii i-au testat pe toți cei cinci conducători auto. În cazul primilor trei etilotestul a indicat valoarea zero. În cazul celui de-al patru etilotestul a indicat faptul că a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Acesta a fost sancționat contravențional.

În cazul șoferului vinovat de producerea accidentului, etilotestul a indicat o valoare egală cu comiterea unei infracțiuni. Drept urmare acestuia i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul cu o îmbibație alcoolică mult peste limita de 0,80 mg/l alcool în aerul expirat. Se pare că acesta se întorcerea de la o horincie din zonă.

Pe perioada anchetei traficul rutier a fost îngreunat la intrarea în municipiul Baia Mare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet