Drumul Național 18B care leagă Baia Mare de Târgu Lăpuș este la această oră blocat la kilometrul 5+900 de metri, în zona localității Groși, după ce un tir a rămas imobilizat (de-a curmezișul) pe carosabil.

De asemenea, traficul pe DN17C se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, la kilometrul 82+500 de metri, între localitățile Moisei și Săcel, după ce două autotrenuri au rămas imobilizate pe carosabil.

Având în vedere informarea de vreme rea emisă ieri de Administrația Națională de Meteorologie (ninsori la munte, precipitații predominant sub formă de ninsoare în nord și în centru, depuneri de polei, intensificări ale vântului, vreme rece), valabilă până mâine, 3 decembrie 2019, la ora 10.00, polițiștii rutieri sfătuiesc conducătorii auto să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos și să își asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamuri laterale.

Șoferilor li se reamintește că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă.

La acest moment circulație se desfășoară pe DN18B pe un singur sens de mers, iar la Groși se intervine pentru deblocarea drumului și reluarea circulației în condiții normale.

Tatuaje Sighet

Citește și

loading...