Depistaţi în trafic în timp ce transportau ţigări de contrabandă – Aseară, la ora 21.30, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică din Sighetu Marmaţiei au oprit pentru verificări un autoturism care se deplasa pe strada Nicolae Titulescu din municipiu. La volanul maşinii a fost identificat un băimărean de 28 de ani şi doi tineri de 20 respectiv 22 de ani în calitate de pasageri. În urma controlului corporal efectuat poliţiştii au găsit 95 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale. Ţigările au fost confiscate iar tinerii sunt acum cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.


Ţigări de contrabandă ridicate de la domiciliul unei femei - Activităţi pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun au fost desfăşurate şi de poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş. În urma unei percheziţii domiciliare efectuate la domiciliul unei femei de 46 de ani din Handalu Ilbei, aceştia au găsit 100 pachete cu ţigări pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de provenienţă. Femeia este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Depistaţi în timp ce transportau ţigări de contrabandă cu trenul - Poliţiştii din cadrul Biroului Transporturi, care au desfăşurat activităţi în trenul care circulă pe relaţia Valea Vişeului – Vişeu de Jos, au identificat doi tineri de 22 şi 27 de ani, ambii din judeţul Bistriţa Năsăud, care aveau asupra lor 80 pachete cu ţigări de contrabandă. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Un alt tânăr de 28 de ani din Repedea, care circula cu acelaşi tren şi care avea opt pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet