Compania Emirates Airlines recrutează însoţitori de bord din România. Recrutorii companiei aeriene aşteaptă oamenii interesaţi să lucreze pentru Emirates Airlines la Constanţa, pe 22 mai, la Bucureşti, pe 24 mai, iar la Sibiu - pe 27 mai. Interviul de recrutare începe la ora 9:00 în toate oraşele antemenţionate.

Ce caută angajatorii

Candidatul potrivit pentru postul de însoţitor de bord are minimum 21 de ani împliniţi, are cel puţin 1.60 metri înălţime, indicele său de masă corporală e în limite normale, a absolvit cel puţin liceul, vorbeşte fluent limba engleză.

De asemenea, candidaţii ideali pentru poziţia de însoţitor de bord trebuie să atingă, pe vârfuri, cu mâna, înălţimea de 212 centimetri.


Nu în ultimul rând, angajatorii caută oameni care nu au tatuaje vizibile, sunt adaptabili, flexibili, sociabili şi dornici să-i ajute pe ceilalţi. Aceştia trebuie să dovedească în cadrul interviului de recrutare că sunt empatici, vizionari şi cosmopoliţi, spun angajatorii în anunţul de recrutare consultat de Economica.

Cum trebuie să te prezinţi la interviu, dacă vrei postul

Candidaţii interesaţi vor veni la una dintre locaţiile enumerate mai sus cu CV-ul actualizat în care vor evidenţia experienţa şi abilităţile relevante pentru postul de însoţitor de bord.
Consultaţi recomandările angajatorilor referitoare la ţinuta în care trebuie să vină candidaţii la interviul de recrutare.

Cât câştigi

Candidaţii sunt ofertaţi cu venituri medii de circa 2.300 de euro lunar, scutite de taxe, şi cu 30 de zile de concediu pe an. Lista completă a beneficiilor acordate angajaţilor Emirates Airlines o găsiţi în anunţul de recrutare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet