PNL Sighet a început de ieri, 28 mai 2016, distribuirea unui ziar de campanie în format tipărit, în care candidatul Aleianței PSD + UNPR pentru funcția de primar a fost calomniat, declarându-se că ar fi incompatibil. Din sursele noastre am aflat că echipa de campanie a PNL Sighet a mai tipărit deja și pregătește pentru distirbuire și o serie de fluturași calomnioși la adresa candidatului nostru pentru funcția de Primar, Horia Scubli.

În acești fluturași li se cere sighetenilor să nu îl voteze pe Horia Scubli, spunând că este incompatibil, cu un îndemn denigrator la adresa candidatului nostru: „Nu îți irosi votul pentru un incompatibil”.

Legat de această campanie murdară pe care o derulează echipa PNL Sighet dorim să arătăm că nicio autoritate publică nu a decis că Horia Scubli ar fi incompatibil. PNL Sighet sau orice alt partid nu stabilește incompatibilități, existând instituții abilitate în acest sens: ANI și Justiția.

Atragem atenția staff-ului de campanie al PNL Sighet că distribuirea de materiale electorale denigratoare la adresa altor competitori electorali încalcă legea electorală în vigoare și le cerem să înceteze denigrarea celorlalți candidați în alegeri. În cazul în care materialele de propagandă denigratoare vor fi distribuite în continuare, ne vedem obligați să formulăm plângeri atât civile cât și penale împotriva PNL Sighet.

Biroul de comunicare al PSD Sighet

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și