“Sperăm să vă alăturați demersului nostru artistic prin găzduirea acestuia la Sala Radio și astfel, toate veniturile obținute în urma vânzării biletelor, împreună cu fondurile obținute în urma demarării Campaniei Naționale de Strângere de Fonduri să ajute la reușita transplantului prietenului nostru Vintilă Mihăilescu.

Șansa lui e ca fiecare dintre noi sa putem contribui. Vintilă a fost diagnosticat în septembrie 2018 cu Leucemie Acută Mieloblastică, un tip de cancer agresiv al sângelui. De la internarea în spital și până acum a trecut prin mai multe tratamente cu citostatice, în speranța că situația sa se va îmbunătăți suficient încât să se poată realiza un transplant de celule stem. Transplantul este singura șansă de supraviețuire. Ultimele analize arată o îmbunătățire a stării de sănătate, care este suficientă pentru a permite transplantul. Din nefericire, operația nu poate fi realizată în România, urmând ca procedurile să fie făcute în Franța, la Spitalul Universitar din Besançon, începând cu luna iulie, pe o perioadă de cel puțin 3 luni.

Costurile pe care le presupun internarea, tratamentul și transplantul sunt de minimum 250.000 Euro”, a scris Grigore Leșe pe pagina lui de Facbook.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și